Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایلنور چویک طی مقاله ای با عنوان آمریکا از الان قصد سایه افکنی در انتخابات دارد در روزنامه ینی بیرلیک نوشت: به نظر می رسد که غربی ها به ویژه آمریکا به طرق مختلف برای تاثیرگذاری در انتخابات زودهنگام ترکیه را آغاز کرده اند و در این راستا در حال همکاری با برخی از جریان های داخلی ترکیه هستند.

ایران آنلاین /ایلنور چویک مشاور ارشد اردوغان با انتشار مقاله ای در روزنامه ینی بیرلیک نوشت: آمریکایی ها از چندی پیش تلاش ها برای مداخله در انتخابات آتی ترکیه را آغاز کرده اند و قصد تغییر نتایج آن را دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: از یک سو احزاب مخالف که شکست در انتخابات آتی را قطعی می دانند، شروع به تحرکات همسو با غرب کرده اند و از سوی دیگر غربی ها به خصوص آمریکایی ها از برگزاری انتخابات زودهنگام در وضعیت فوق العاده ابراز نگرانی می کنند چرا که دیگر در چنین شرایطی عوامل تروریستی مورد حمایت آنها از جمله گروه گولن و حزب کارگران کردستان ترکیه( پ.ک.ک) قادر به نفوذ به بدنه حاکمیت نیستند و نمی توانند تاثیر گذار باشند.
وی تاکید کرد: آمریکایی خواهان حذف وضعیت فوق العاده در ترکیه هستند تا بتوانند دست در آراء مردم برده و عوامل خود را وارد مجلس و سایر مراکز تصمیم گیری کنند و به این ترتیب باز هم زمینه فتنه هایی جدید به مانند کودتای نافرجام 15 جولای 2016 را فراهم آورند.
هدر ناوئرت سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا هفته گذشته در واکنش به تمدید وضعیت فوق العاده برای اجرا در هشتمین دوره و نیز اعلام برگزاری انتخابات زودهنگام در ترکیه گفت که نگران برگزاری انتخابات آزاد، شفاف و عادلانه در ترکیه تحت شرایط وضعیت فوق العاده هستیم.
حامی آکسوی سخنگوی وزارت امور خارجه ترکیه جمعه گذشته با انتشار بیانیه ای، اظهار نظر مقامات آمریکایی را درباره انتخاباتی که هنوز برگزار نشده است، غیرقابل قبول خواند و نسبت به مداخله آمریکا در انتخابات و امور داخلی این کشور هشدار داد.
وی سخنان مقامات آمریکا را یک رویکرد مخرب دانسته و گفت که ابراز نگرانی مقامات آمریکایی درباره برگزاری انتخابات زودهنگام در ترکیه و تاثیر وضعیت فوق العاده در فرایند دموکراتیک انتخابات مخرب و یک ادعا است.
آکسوی همه انتخابات برگزار شده در ترکیه را دموکراتیک، آزاد، شفاف و مورد تایید گزارش ها و ناظران بین المللی عنوان کرد و افزود: همه پرسی تغییرات قانون اساسی در ترکیه که سال گذشته تحت شرایط وضعیت فوق العاده برگزار شد، موید این ادعاست و این واقعیت را نمی توان نادیده گرفت.
سخنگوی وزارت خارجه ترکیه همچنین با اشاره به برگزاری انتخابات در وضعیت فوق العاده در بسیاری از کشورها از جمله در فرانسه طی سال 2017 بیان کرد: وضعیت فوق العاده تنها برای اتحاد ترکیه و مقابله با گروه های تروریستی که بقای دولت را هدف گرفته اند، تصویب شده و حقوق اساسی و آزادی های هیچ کسی را در کشور محدود نمی کند.
وی اظهارات سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا را همراه با استاندارد دوگانه نسبت به ترکیه و مداخله در اراده ملت ترکیه خوانده و سخنان وی را پیش داوری در قبال انتخاباتی عنوان کرد که هنوز برگزار نشده است.
بینالی یلدریم نخست وزیر ترکیه نیز در واکنش به اظهارات سخنگوی وزارت خارجه آمریکا گفت: آمریکایی ها قبل از هر چیز به کار خود بپردازند چرا که یک و نیم سال از انتخابات ریاست جمهوری آنها سپری شده اما همچنان مباحث مربوط به تقلب در آنجا ادامه دارد.
به گزارش ایرنا، رجب طیب اردوغان رییس جمهوری ترکیه هفته گذشته پس از نشست مشترک با دولت باغچه لی رهبر حزب حرکت ملی ترکیه که پیشنهاد برگزاری انتخابات زودهنگام را در ترکیه داده بود، اعلام کرد که انتخابات ریاست جمهوری و مجلس این کشور 17 ماه پیش از موعد مقرر و در تاریخ 24 ژوئن سال جاری میلادی(3 تیرماه 1397) برگزار می شود.
بر اساس اصلاحیه تغییرات قانون اساسی ترکیه که در همه پرسی یکسال پیش به تایید مردم این کشور رسید، قرار بود که انتخابات بعدی ریاست جمهوری و مجلس در 3 نوامبر 2019 (12 آبان 1398) برگزار شود.
پیش از این رجب طیب اردوغان رییس جمهوری، بینالی یلدریم نخست وزیر، بکیر بوزداغ معاون نخست وزیر و سخنگوی دولت ترکیه بارها برگزاری زودهنگام انتخابات در این کشور را رد کرده بودند ولی با ارائه طرح اخیر مقامات این کشور اعلام کردند که انتخابات مجلس و ریاست جمهوری این کشور 17 ماه زودتر از موعد مقرر برگزار می شود.
برخی نظرسنجی های انجام که توسط رسانه های نزدیک دولت ترکیه منتشر شده، حزب حاکم در صورت برگزاری انتخابات زودهنگام 55 درصد شانس پیروزی دارد ولی نظرسنجی موسسات غیروابسته به حاکمیت نشان دهنده دو مرحله ای شدن انتخابات ریاست جمهوری ترکیه و شکست این حزب در انتخابات مجلس است.
سعدی گوون رئیس شورای عالی انتخابات ترکیه نیز سه شب پیش با انتشار اطلاعیه ای فهرست نهایی 10 حزب مجاز برای حضور در انتخابات زودهنگام این کشور را به شرح زیر اعلام کرد:
1 ـ حزب عدالت و توسعه(AK Parti)
2 ـ حزب ترکیه مستقل(BTP)
3 ـ حزب همبستگی(اتحاد) بزرگ(BBP)
4ـ حزب جمهوری خواه خلق(CHP)
5 ـ حزب دموکرات(DP)
6 ـ حزب دموکراتیک خلق‌ها(HDP)
7 ـ حزب نیک(IP)
8 ـ حزب حرکت ملی(MHP)
9 ـ حزب سعادت
10 ـ حزب وطن
بر اساس تقویم انتخاباتی ترکیه، قرار است انتخابات محلی ترکیه نیز با هدف مشخص کردن شهرداران شهرهای 81 استان این کشور در 31 ماه مارس 2019(11 فروردین 1398) برگزار شود.   / ایرنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۴۰۱۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجلاس بین المجالس قدس در استانبول ترکیه

   به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ از آنکارا ، رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه در سخنرانی آیین آغازین این اجلاس با تاکید بر قطع روابط تجاری کشورش با رژیم صهیونسیتی گفت: ادعای صادرات بنزین از سوی ترکیه به هواپیماهای رژیم صهیونسیتی دروغ محض است و ما این ادعا را به شدت رد می کنیم.
اردوغان با اشاره به میزبانی و حمایت ترکیه از رهبران حماس بار دیگر به مواضع کشورش درباره حماس تاکید کرد و گفت : حماس یک گروه مقاومت ملی است و هیچ وقت آنها را تروریست نمی خوانیم.
وی افزود: تروریست واقعی نتانیاهو جنایتکار است که به او لقب قصاب غزه داده ایم.
رئیس جمهور ترکیه در پاسخ به ادعاهایی درباره انتقال اطلاعات حمله موشکی ایران بر علیه رژیم صهیونسیتی از سوی پایگاه راداری کورجیک در جنوب شرق ترکیه به رژیم صهیونسیتی افزود : این ادعاها یک دروغ محض است و پایگاه کورجیک در اختیار نیروهای ترکیه است و به هیچ وجه اطلاعاتی به سایر کشورها نداده ایم.
مهدی زاهدی نماینده جمهوری اسلامی ایران در راس هیئت پارلمانی کشورمان در این اجلاس با اشاره به جنایات وحشیانه و غیر قابل تصور رژیم جنایتکار صهیونیستی علیه مردم غزه و فلسطین، مکانیسم های غیر عادلانه و تلاشهای مزورانه مدعیان حقوق بشر، دموکراسی و حامیان ارزشهای بین المللی غرب را به شدت مورد انتقاد قرار داد و اعلام کرد که این اقدامات دولتهای غربی و در راس آن امریکا، یک رسوایی بزرگ برای بنیادهای فکری حقوق بشر ادعایی غرب و زوال سیاسی برای تمدنی است که الان نقاب آن برداشته شده و چهره واقعی خود را عریان ساخته و موجب موج بیداری مردم غرب شده است که فلسفه وجودی تمدن غرب را با چالش جدی مواجه کرده است.
نایب رئیس کمیته فلسطین در مجمع مجالس آسیایی در سخنرانی خود، خواستار ایجاد جبهه متحد دیپلماسی پارلمانی و اقدام عملی و واقعی جدی در حمایت از غزه و محاکمه سران جنایتکار صهیونیستی در دادگاه های بین المللی با شدیدترین وجه و توقف فعالیتها و روابط دیپلماتیک با رژیم صهیونیستی و تعطیلی سفارتخانه ها شد.
اجلاس بین المجالس قدس به مدت سه روز در استانبول ترکیه ادامه دارد.

 

 

 

اظهارات:
رجب طیب اردوغان: رییس جمهور ترکیه
مهدی زاهدی: نمایندۀ مجلس 

دیگر خبرها

  • اسلامی: نتایج انتخابات الکترونیکی یک‌ساعته حاضر می‌شود
  • نتایج انتخابات الکترونیکی یک‌ساعته حاضر می‌شود
  • اجلاس بین المجالس قدس در استانبول ترکیه
  • چرا بایدن حاضر نشد با اردوغان دیدار کند؟
  • پیش‌بینی مرتضی افقه از تاثیر انتخابات آمریکا بر بازار ارز/ منتظر این تغییر باشید
  • سفر اردوغان به آمریکا به تعویق افتاد
  • لغو دیدار اردوغان و بایدن
  • آنکارا: هدف قرار دادن اردوغان نشان دهنده وضعیت روانی فعلی اسرائیل است
  • کریدور عراق-اردوغان- اروپا / چالش‌های فنی و زیرساختی
  • سفر برنامه‌ریزی‌شده «اردوغان» به آمریکا لغو شد